streda 15. septembra 2010

ANTIHUDBA - 4 way split tape, 1997 (?)

Voľakedy sme chodievali do Viedne na koncerty. Keď nám to vyšlo, zastavili sme sa aj v malom obchode čo mal názov SACRO EGOISMO (či Sacro K-Baalismo?) a "provozoval" ho milý týpek Tiberiju (myslím, že tak sa volal). Sympatický obchod mal pestrú ponuku vinylov, kaziet a skrátka takého toho "merču", čo mladí pankáči radi.
Z tohto obchodu je aj táto kazeta. Kúpil som ju tam za zvyšné šilingy. Hudobne to je vlastne ANTIHUDBA (ako hlása jej titul), vydala ju label HLUBOKÁ ORBA rec. a sú na nej zastúpené noise kapely/projekty z rôznych kútov sveta. SUPPRESSION - zverina z USA, YGGDRASIL - nemecký noise, a hlukové projekty dvoch českých jinochov - Filipa (ZIVILISATION TRAUERMARSCH) a Marstu (GROSS ROSEN)- hrávali svojho času v kapele MRTVÁ BUDOUCNOST.
Kazeta vyšla v náklade 111 kusov.





antihudba:

http://www.mediafire.com/?4tb7a5dvkqg23ty




--------------------------------
ANTIHUDBA (ANTIMUSIC) is 4 way split tape of noise bands/project from different countries. SUPPRESSION - USA, YGGDRASIL - Deutschland, and two Czech projects ZIVILISATION TRAUERMARSCH and GROSS ROSEN. Tape was released in limited edition to 111 copies.


mišo

link vyhotovil Whack - za čo mu patrí VĎAK(a).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

CompilaZoo n°1 (1996)