nedeľa 18. septembra 2011

jedna CHYBA za druhou...

Nedávno vyšlo 8. číslo zinu CHYBA ("Chyba je nekomerční funzin věnující se převážně alternativní hudební scéně a politice. Avšak najdeš v něm i poezii, různé úvahy a články a mnoho dalšího. Veškeré konání spojené s tvorbou a distribucí se snaží plně zachovávat etiku DIY. Jelikož se jedná o občasník, tak není pevně stanovena pravidelnost, ale víceméně se dá říci, že Chyba vychází přibližně jednou do roka. Což sice není přesně tak jak bychom si ve skutečnosti představovali, ale toto je přesně ten případ kdy není záhodné upřednostňovat kvantitu na úkor kvality.").

Kto má záujem, napíšte mi, mám dve voľné čísla. Občas sa stane, že do zinu niečím prispejem. Teraz v 8-čke to bola úvaha o Presahoch (v) punku:




v 7-čke zase: http://muzika-komunika.blogspot.com/2010/10/punk-pred-30-kou.html

...celkovo viac info o zine tu: http://chyba.a-punk.cz/



+ mám jedno promo CD alternatívnej HIP HOP bandy KŘIKZTICHA. Ich (trochu zle) nazvučený, ale inak dobrý koncert som videl teraz cez víkend v klube Obluda. Kto si o CD napíše, ten ho dostane.





------------------------------------------------------

okej, na dnes je to všetko, prípadne pozri aktualizovaný blog galéria http://ceruzouafarbou.blogspot.com/2011/09/texty-akordy-ii.html


mišo

1 komentár:

  1. Ahoj, máš veľmi zaujímavý štýl písania - len tak ďalej! Želám všetko dobré!
    Jožo

    OdpovedaťOdstrániť