štvrtok 1. novembra 2012

Garáže pod Prístavným mostom XI.


Jedenáste zastavenie pri Garážach.
Predošlých desať zmienok o tomto unikátnom koncertom priestore nájdeš v archíve tohto blogu.




(Foto Tobiáš)



Tu mám ešte dva plagáty, čo neboli uverejnené. Svojím spôsobom sú odlišné, jedná sa totiž o plagáty na koncerty, ktoré sa nakoniec neuskutočnili.

Prvý z nich mal byť taký lokálny "Unity festival" (leto 2001) ktorý sme plánovali s Datrom, ale potom sa to rozdelilo sa na dve samostatné akcie. Na jednu viac OI!ovú/street-punkovú a druhú HC/crust-punkovejšiu. Druhý koncert sa nekonal vôbec (alebo NAIVKY predsa len hrali? - neviem teraz), pretože rožnovskí PSI sa pred cestou na koncert porafali a neskôr aj rozpadli. Škoda, bola to skvelá kapela, súdiac aspoň podľa ich nahrávky, ktorá šľape jak keď bičom práskaš.






---------------------------------------------------------------------------------


Ak máš záujem podieľať sa na pokračovaniach príbehu o Garážach a v šuplíku sa ti váľajú plagáty či fotky z tamojších koncertov, alebo v hlave zážitky, dojmy, postrehy a spomienky (či už spred dvadsiatich rokov alebo spred dvoch mesiacov), pošli mi mail na adresu: miso.komunikacia@gmail.com. Dohodneme sa.

Budúci rok by sme radi s kamošmi vydali brožúru o tomto (ne)kultúrnom priestore.
Aktuálne si môžeš môj článok o Garážach, ktorý som spísal za výdatnej pomoci kamošov a známych, prečítať v českom zine HLUBOKÁ ORBA č.29.


Mišo


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

CompilaZoo n°1 (1996)