piatok 22. januára 2016

HT "Biele noci - Vlčie roky" (2009)


HT a výber ich starých aj novších pesničiek. Výborná kapela, mňa bavia viac ich staré veci typu Stena, Nežná revolúcia či Slepí a mŕtvi, ale zamiloval som si aj skladbu Kozmonaut a iné. Dve CD-čká s dobrými punk/melo-melancho-rock skladbami.




http://uloz.to/xT9D8Ntc/ht-biele-noci-vlcie-roky-zip


Info z bandzone:

HT vzniká v roku 90´ ako HOTENTOTEN a prejavuje sa demáčmi "smetný kôš" a "obete systému". V roku 93 sa skrátil názov na HT, vychádza "mentálna samovražda" a "harmónia zla". Koncom roka bol zaznamenaný koncert v Brne. Počas 94´a 95´ sa všetci motali všade a udiali sa veci a projekty typu "P&CHG - psychotronic&chaos group", "COEXIST" - (EP s mrtvou budoucností), zároveň sa objavil 2 v 1, ktorý obsahuje "trojuholník". Nahral sa aj "nepriateľ".

V roku 96´ HT nahralo výber z doterajšej tvorby a vyšlo 1. cd - predstieranie štastia /1997/, v tomto roku ešte pribudlo druhé oficiálne cd - hotentot´n´roll /1997/, ktoré prináša už aj nové piesne. V 98´ nahralo HT živý unplugged koncert a tento počin sa objavil i na neoficiálnych cd nosičoch. Týmto sa existencia HT ako takého na 4 a pol roka prerušila................ 13. decembra 2002 sa HT z ničoho nič vyskytlo na pódiu v guru klube, odvtedy koncertuje, v roku 2004 vyšiel kontroverzný album "planb" a v 2007 nadupaný "absinth"...

2009 - v tomto roku vyšlo dvojcdčko "biele noci/vlčie roky"

...

------------------------

Ak máš záujem počuť ďalšie veci pozri napr. sem: http://zberatelp.blogspot.sk/ a nájdeš:

http://ulozto.sk/xvFHUspk/ht-live-nove-mesto-nad-vahom-16-1-1992-koncert-proti-nasiliu-rar

http://ulozto.sk/xikTdG2b/ht-predstieranie-stastia-1997-rar


Mišo



1 komentár:

  1. cau miso,mam doma original demace ht-casom tam budu vsetky dema,live aj s original obalmi a polepenymi kazetami ala label BLE!

    OdpovedaťOdstrániť