utorok 5. februára 2019

BLAH-BLAH-BLOOD Zine #1 and #2


Po čase opäť malý náhľad do zinovej scény. Tento krát sú tu z nultých rokov dve čísla zinu BLAH-BLAH-BLOOD, ktorý vydával Szarapow z Petrohradu. V 90-tych rokoch robil zin s názvom Nožki I Vilki a vydával zaujímavé kazety. Celkom ma mrzí, že nám nevyšlo naše spoločné stretnutie v Petrohrade, kvôli jeho pracovným povinnostiam.


Obe čísla Blah-Blah-Blood sú tu v linku, v PDF-formáte.




















































V prvom čísle je napr. rozhovor s bieloruskými crustermi HATE TO STATE, pokec o punkových vinyloch v ZSSR, alebo aj rozhovor s Luk Haasom z Tian An Men 89 Records (inak jeden z ostatných, aktuálnejších rozhovorov s Lukom bol nedávno v nemeckom fanzine TRUST - https://trust-zine.de/tian-an-men-89-records-182-02-17/)

V druhom čísle Blah-Blah-Blood nájdeš napríklad zase dlhšiu stať o ruskom nacionalizme, či rozhovor s Jasonom Flowerom...


A čo sa fanzinov vo všeobecnosti týka, tak tento mesiac bude v Prahe zaujímavá medzinárodná konferencia venovaná subkultúram a fanzinom z rôznych regiónov Európy - z Litvy, Poľska, Lotyšska, Maďarska, krajín bývalej Juhoslávie a iných. Viac info čoskoro.


Mišo


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára