nedeľa 17. novembra 2013

VBPS / VYDRAPENÁ BUŽÍRKA PUNK SYSTEM


Odkaz o Ľuboša z CHVM


Misko ahoj.



http://chvm.sk/v-b-p-s-vydrapena-buzirka-pank-system/

"Zavesil som Ti sem link na velmi zaujimavy projekt Misa Kascaka, vola sa to VYDRAPENA BUZIRKA PUNK SYSTEM. Kapela uz je na svete dost dlho. V odkaze mas kratke bio a recenziu na ten dvojalbum, vydany na vinyle v naklade 300 ks. Samozrejme ze su tam aj MP3 na volne stahovanie a to vsetko s laskavym zvolenim MISA KASCAKA. Na tomto projekte ma meno VAJCO. Hra na bicie a spieva, tak isto ako aj vystupuje v happeningovom zdruzeni VEZENSKE GULE. Vsetko sa dalej mozete docitat v recenzii na 2LP. Myslim ze najvacsia hitovka je skladbe SPORTU ZMAR, ktora sa po koncerte VYDRAPENEJ BUZIRKY PUNK SYSTEM v Prahe, ktory som im organizoval v maji 2013, dlho ozyvala v nocnych prazskych elektrickach.

Velmi sa tesim ze mozem Misovu Kascakovu karieru sledovat od jeho ranneho detstva az doteraz, a bol som vzdy pri jeho zasadnych krokoch, ci uz to boli prve koncerty BEZ LADU A SKLADU, VEZENSKE GULE , ale aj VYDRAPENA BUZIRKA PUNK SYSTEM. TAK MRKNI NA TO A UVIDIS ZE O TEJTO KAPELE BUDEME ESTE POCUT.
POZDRAVUJEM TA"


LUBOS CHVM


---------------------

Slovakian punk band, project of ex-member of BEZ LADU A SKLADU, alternative legend. You can hear the songs in the link above.

mišo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára