streda 11. marca 2020

Pankų Filosofija - Daugiau Nei Triukšmas! (1993) - Idey punku v litovčine


Ahojte, 
našiel som teraz po dlhšej dobe v jednom obale publikáciu/fanzin Pankų Filosofija , ktorý mi dal Jonis z Litvy v Prahe na konferencii o fanzinoch. Má o to niekto záujem? Ak hej, napíšte, odftoím to celé.





















































































Is there anybody who is interested about complete photocopy of this publication? If yes, let me know and I will post it complete. Written in Lithuanian language.

Info: https://books.discogs.com/book/55943-panku-filosofia-daugiau-nei-triuksmas (this page doesn´t work yet)

EDIT: here is PDF scan of whole publication: https://jauka.knf.vu.lt/page/277

----------------------------

P.S. Ešte jedno info súvisiace s čítaním. V Bratislave, na Záhradníckej ulici č. 20, je už pár dní otvorený nový antikvariát Karpatský lovec (pôvodne z Pezinku).  Vnútri je kopa pekných kníh a dajú sa tam zakúpiť aj kazety z vydavateľstva Z TAPES records, ktoré vydáva rôzne lo-fi-freaky-indie-pop/alternatívne záležitosti z celého sveta.
Upozornil ma na to kamoš Maťo, ktorý má už roky otvorený svoj Antikvariát na Koceľovej 16. Choďte sa pozrieť do jedného i druhého. 

V Bratislave je viacero antikvariátov, resp. miest, kde sa dajú kúpiť zaujímavé knihy a občas aj dobré platne. Aj som si pôvodne, pred takými 6-7 rokmi myslel, že budem o každom z týchto miest písať, ale už je toho tak veľa - myslím aj rôzne burzy platní, blšáky, aj facebookové skupiny, susedské burzy a čo ja viem čo, že kašlem na to, každý si môže preberať/vyberať plnými priehrštiami. Ale na pripomenutie aspoň tieto tri staršie linky:

http://muzika-komunika.blogspot.com/2013/05/antikvariaty.html
http://muzika-komunika.blogspot.com/2013/08/atikvariaty-ii.html
http://muzika-komunika.blogspot.com/2016/12/antikvariaty-iii.html


Mišo


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára