nedeľa 21. februára 2010

ROVNOU CHODBOU - pank?HáCé?




ROVNOU CHODBOU - kapela s trochu zvláštnym názvom, hrajúca niekedy v rokoch 2002/2003-4. Punkový prístup, hudba na pomedzí thrash-core, hardcore a punku s občasnými závanmi akejsi divokej alternatívy. Hudobné vzory? No, hrali sme covery napríklad od HATED YOUTH, L´ATTENTAT, ale určite na nás mali vply aj anarcho-punkové kapely ako CRASS, CONFLICT, či európsky hardcore rokov 80-tych. Dostali sme aj prirovnanie k AMDI PETERSENS ARME, atakďalej...atakpodobne. Texty boli aj v slovenčine aj v angličtine, každý člen nejakými prispel.
Zrealizovali sme dve demo nahrávky. V pláne bolo aj CD či 7" na HEAD ON rec., ale nakoniec sa to nezrealizovalo.
Hrali sme pár koncertov po Slovensku a Čechách a tiež vo Viedni na EKH na prvom ročníku festivalu MORE NOISE FOR LIFE.




ROVNOU CHODBOU aus Bratislava Prügeln uns geilen alten Punkrock ala früherer DISORDER um die Ohren.



Zvládli sme aj jedno turné po Východnom Nemecku na prelome zima/jar roku 2003, na ktoré nás pozvali kamoši ČAD. Hralo sa: Hammerstadt, Halle, Oschersleben, Liepzig (na squatte ZORO), Rostock. Zima, zverina, pank. Existuje aj video + mám niekde na kazete živák - tak snáď v budúcnosti to sem na blog zavesím.

Zostava kapely: Mišo Galajda: gitara, Sivo: basa + spev, Lichtle: bicie/spev, Mišo - bicie/spev. Zvláštnosťou bolo že zostava sa počas koncertu vymenila - ja s Lichtlem sme si striedali bicie a druhý vokál.






Mišo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

CompilaZoo n°1 (1996)