štvrtok 25. februára 2010

TESTIMONY "Svet prestáva byť sídlom ozajstného života" tape (1995?)



TESTIMONY - jedna z mojich naj BA X HC kapiel, teda aspoň táto ich nahrávka patrí medzi mojich Top 10 slovenských HC vecí.

Kúpil som ju snáď v 97-om v ARTFORE, tam vzadu v hudobnom oddelení, ešte tam predával Klaus. Kapelu som prvý krát zaregistroval asi v 95-om, mal som nejaké ich staršie nahrávky, ale tie boli viac death-metalové.
Pamätám sa na ich skúšku na garážach, čo sme s kamošmi vtedy navštívili. A rád spomínam na ich spoločný koncert s MENTALLY PARASITES v Rock Pop Jazze. Musím však povedať, že M.P. sa mi vtedy páčili snáď ešte viac.

Dosť nostalgie!

Kapela TESTIMONY vznikla niekedy v 92-om, po rozpade DESTILLERY - thrash metalovej bandy. Prvky metalu sa udržali v celej ich tvorbe, ale postupne sa orientovali skôr na HC.

TESTIMONY - Slovakian HC band playing since 1992. They crossed their hardcore with metal/thrash/death-core subgenres and playing really energic shows. Later few members left and started to play different kind of music. Their frontman actually playing in indie/alt-rock band LAVAGANCE. Some other members continue in metal-core style with band ŠVABLAST.






Download:
http://www.mediafire.com/?jggumxqvjwz


---------------------

Nehynúca vďaka za rip z kazety: whack


Mišo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

CompilaZoo n°1 (1996)