pondelok 27. januára 2020

STEH "Bez slov" 2012 (kompletný artwork)


STEH - Na modro (2012) 

Odkaz na druhý album našej kapely STEH s názvom "Na modro" už na blogu bol, tento krát je tu však aj kompletný artwork ku tejto digitálnej nahrávke. DIY patchwork speváčky/klávesáčky Martiny.




























Info: 
Chcelo by sa teraz začať frázou "do ruky sa ti dostalo...", ale pravda je taká, že sa ti dostal pravdepodobne akurát tak na monitor a do sluchátiek - ostatný album kapely Steh! Pri našom rozhodovaní ako ho vydať nakoniec nad čarom kompaktných diskov, alebo nebodaj vinylových platní musela zvíťaziť flexibilita, najmä po dĺžke kampane, ktorá jeho vydaniu predchádzala. No ale poďme po poriadku.

Album obsahuje pdf-cover s motívmi Matiných vyšívok a sedem songov - Bez slov, Na modro, Lož, Prach, Systém, Rock'n'roll a Hotel Rwanda -, ktoré sme hrávali počas nášho koncertovania a z väčšej časti nahrali v lete 2008 v štúdiu u Mira Tolu v Karlovej Vsi v Bratislave. Nahrávku sa nám nepodarilo celú sfinišovať jedným vrzom počas niekoľkých dní ako sme pôvodne plánovali. Dokončovačky sa začali preťahovať kvôli cestám, štúdijným pobytom a podobne, samotnú nahrávku sme preto definitívne dokončili až na jeseǹ 2009.
Na samotné vydanie albumu ale ešte stále ostávalo dotiahnuť mnoho vecí (booklet, label a nejaké koncerty po eventuelnom vydaní), energia a možnosti ale začali rýchlo ubúdať...

Po tom, čo sa na jar 2010 Maťa a Juro odsťahovali z Bratislavy do Trenčína sa kapela ocitla v hibernácii a tak isto na istý čas aj náš nedotiahnutý album. Teraz sme sa konečne trochu rozhýbali a rozhodli sa konečne dokopať album- v elektronickom formáte.

Cena za stiahnutie albumu je tvoj dobrovoľný príspevok (teda nie nula ;)), okrem toho sa naň nevzťahujú copyrightové práva v tom zmysle, že nás poteší ak sa Ti naša hudba páči a budeš ju šíriť ďalej - kopírovať a posielať kamarátom. Ak máš záujem použiť niečo z našich textov, prípadne akékohokoľvek iného použitia/využitia našej tvorby, kontaktuj nás predtým prosím na našom maili: steh@prasopal.sk.

Budeme ale vďačný za každý príspevok, ktorým si album oceníš (a aspoň trochu nám prispeješ na náklady spojené s nahrávaním) a ešte vďačnejší ak nám niečo napíšeš na steh@prasopal.sk.

Príjemné počúvanie želajú:
Juro, Maťa, Majo, Mišo.

Bratislava/Trenčín/Viedeň, január 2012.



Muzika: https://steh.bandcamp.com/

-----------------------------------------------------------

Viac umenia, obrazov a informácií o rôznych výstavách nájdeš na blogu: https://ceruzouafarbou.blogspot.com/



Mišo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára