nedeľa 30. mája 2010

HC/crust made in Slovakia (90´s)

A teraz trochu štiepenia tvrdšieho jadra. Štiepenie crust-core. Kôrka ide dole a pod ňou...
...nahrávky z polovice rokov 90-tych od dvoch bratislavských kapiel.

-------------------------------------

NIHIL OBSTAT - kapela hrajúca v polke 90-tych rokov a nesúca názov podľa "formulky cirkevne nezávadného textu" hrnula rýchly HC/grindy crust. Tu je ich demo z roku 1994.



http://www.edisk.cz/stahni/74304/nihil_obstat.rar_31.73MB.html



---------------------------------------------

EVA BRAUN - banda nazvaná podľa fírerovej frajerky a neskôr pani. Hudobne HC/crust s trochou "mosh" vplyvov. Demo z roku 1995.



http://www.edisk.sk/stahni/17465/eva_braun.rar_24.83MB.html



--------------

Two bands from "golden period of Slovakian crust era" - mid 90´s. Not strictly "crust" bands, but they were influenced by this style. In that times there were few of bands here in Bratislava - like ANTI-CAPITAL, SLAVERY TO CONVENTION, SYSTEM OF GREED, HELL ON EARTH, BRAIN ACTIVITY ZERO...and more which played and created "crust scene" here in Bratislava. They were stronglly influenced by Swedish crust scene and by DISCHARGE. Later also some other band were influenced by other styles - like noise core or metal.


Mišo

4 komentáre:

  1. nazdar,
    brutalne ma potesili obe tieto bandy. vedel by si k nim oskenovat aj texty? ak ano, ta by to bolo dokonale, ale kazdopadne diky moc ;)
    vlado

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj, mohol by si tie subory prosim ta uploadnut znova ? velmi rad by som si tieto obskurnosti vypocul... VDAKA ! kubo...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie nahravky este existuju?
    moshe

    OdpovedaťOdstrániť